Kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Monipuolinen rakennusliikejonka teot puhuvat puolestaan

Rakennusliike Seiska on Keski-Suomen alueella toimiva rakennusliike, joka luottaa laadukkaan jäljen ja luotettavien tekijöiden puhuvan puolestaan rakennusalalla.

Olemme vahva keskisuomalainen rakennusalan toimija, johon voit tukeutua niin uudisrakennus- kuin saneeraustöissä. Olemme sanamme mittaisia toimijoita, ja työnjälkemme on aina laadukasta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää projektin alusta loppuun saakka. Huolehdimme pienistäkin yksityiskohdista, varmistamme esimerkiksi töiden lopuksi, että paikat jäävät jäljiltämme siistiin kuntoon. Näin pidämme huolen siitä, että voimme olla puolin ja toisin tyytyväisiä yhteistyöhömme.

Perustettu

Perustettu

1999

Liikevaihto

Liikevaihto

11 me.

Työntekijöitä

Työntekijöitä

55 hlö.

Varmasti laadukasta ja luotettavaa jälkeä

Toimintaamme ohjaa vuonna 2010 valmistunut laatukäsikirja. Kirja antaa meille selkeät toimintaohjeet laadunhallintaan ja auttaa meitä perehdyttämään uudet työntekijämme laatujärjestelmään. Dokumentoidun ohjauksen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme tasaisen korkeaa laatua jokaisella työmaalla. Tunnustuksena laadukkaasta työstä meille on myönnetty RALA-pätevyystodistus.

Olemme vakavarainen ja luotettavaksi tunnettu rakennusalan osaaja. Toimimme kaikissa kohteissamme tilaajavastuulain puitteissa ja olemme Tilaajavastuu.fi-palvelun listaama luotettava kumppani.

Keskiössä työntekijöidemme hyvinvointi

Rakennusliike Seiska aloitti toimintansa vuonna 1999 nimellä Jyväs-Seiska Oy. Sen jälkeen henkilökuntamme on kasvanut liiketoimintamme myötä tasaisesti. Henkilöstön vaihtuvuus on kuitenkin varsin pientä.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää. Heidän avullaan pystymme toteuttamaan asiakkaillemme hyvää jälkeä päivästä toiseen. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 55 työntekijää, suurin osa heistä on ollut seiskalaisia yrityksen perustamisesta lähtien.

Hae meille töihin