Kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Harri Valkonen, Wise Group Finland Oy

As Oy Muuramen Kinkoranta – Impilinnasta nykyaikaiseksi taloyhtiöksi

Rakennusliike Seiska toteutti onnistuneen kasvojenkohotuksen 1950-luvulla rakennetulle kerrostalolle. Työn tilaaja arvostaa erityisesti Seiskan ammattitaitoa, luotettavuutta ja hyvää hinta-laatusuhdetta.

Julkisivu ja käytävätilat kuntoon

Julkisivu ja käytävätilat kuntoon

Muuramen Kinkomaan perinteikkäällä parantola-alueella Päijänteen rannalla sijaitseva 5-kerroksinen kivikerrostalo koki muutama vuosi sitten perusteellisen muodonmuutoksen. Aiemmin hoitajattarien asuntolana toiminut, Impilinnaksi kutsuttu rakennus muutettiin asunnoiksi jo 1990-luvulla, mutta vuonna 2014 se sai vielä ansaitsemansa kasvojenkohotuksen Rakennusliike Seiskan tekemänä.

Rakennusliike Seiskan urakkaan kuuluivat talon ulkopintojen kunnostaminen, parvekkeiden saneeraus ja käytävätilojen sekä porrashuoneiden maalaukset ja mattotyöt.

”Tarkoituksena oli kohentaa rakennuksen ulkonäköä ennen asuntojen markkinointia. Rakennusliike Seiska valittiin urakan tekijäksi kilpailutuksen perusteella, kertoo Wise Group Finland Oy:n rakennuttamispäällikkö Harri Valkonen.

”Impilinnan parvekkeet oli tehty 1990-luvulla elementeistä. Nyt ne hiekkapuhallettiin ja pinnoitettiin erikoislaasteilla. Samalla parvekkeiden lattiat käsiteltiin. Niistä tuli hyvät ja ne ovat kestäneet parin vuoden ajan hyvin käyttöä. Rakennusliike Seiskan urakkaan kuului myös talon julkisivun pakkasrapautumien korjaaminen”, jatkaa Valkonen.

Onnistuneita kohteita yksi toisensa perään

Valkonen on tyytyväinen Rakennusliike Seiskan toteuttamaan kokonaisuuteen aina suunnittelusta lähtien.

”Täytyy antaa tunnustusta suunnittelijoille siitä, että he olivat valinneet oikeat tuotteet remontin toteutukseen. Suunnitelmaa myös noudatettiin täsmällisesti ja käytettäviin menetelmiin paneuduttiin huolella. Impilinna oli erittäin vaativa korjauskohde, jossa tarvittiin ammattitaitoa”, Valkonen sanoo.

”Yleisammattitaito onkin Rakennusliike Seiskan vahvuus. Heillä on pelin hallinta kunnossa ja maalaisjärki hallinnassa. Positiivista on myös se, että heillä on hyvät tekijät ja remontit toteutetaan omilla miehillä. Urakan aikataulut pitävät sopimuksen mukaisesti, eikä työnjäljessäkään ole mitään moitetta. He tekevät, mitä lupaavat.”

”Olen valinnut Rakennusliike Seiskan tämän lisäksi noin kymmeneen muuhunkin kohteeseen, ja kaikki kohteet ovat olleet onnistuneita. Voin suositella heitä useastakin syystä: Rakennusliike Seiskan työnjohtajat ovat hyviä ja vastuuntuntoisia, he käyttävät omaa työvoimaa ja hinta-laatusuhdekin on kohdallaan”, Valkonen luettelee.

”Kaksi eri hommaa on tälläkin hetkellä menossa ja tänään heille on taas yksi tarjouspyyntö lähdössä”, Valkonen lisää.

ota rohkeasti yhteyttä –

Miten voisimme teitä auttaa?

...tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti: