Kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Meltex Oy, Tony Burman

Meltex Oy Jyväskylän tehdas – tuotanto- ja toimistotilojen laajennus kasvavan yrityksen tarpeisiin

Rakennusliike Seiskan toteuttama tehdaslaajennus tuplasi tyytyväisen tilaajan tuotantotilat. Meltex antaa kiitosta Rakennusliike Seiskalle erityisesti luotettavasta projektinhallinnasta ja ammattitaidosta toteuttaa iso rakennuskohde tilaajan tarpeisiin.

Rakennusliike Seiska toteutti tuotanto- ja toimistotilojen laajennuksen muoviputkia ja –kaivoja rakentamisen tarpeisiin valmistavan Meltex Oy:n Jyväskylässä sijaitsevaan tehtaaseen.

”Yrityksemme kasvaessa tuotantotilojen riittävyys nousi kynnyskysymykseksi. Tuotannon ja toimiston osalta tilaa ei ollut enää riittävästi, joten laajennus tuli erittäin ajankohtaiseksi”, kertoo tehtaanjohtaja Tony Burman.

”Suunnittelu lähti puhtaasti meidän tarpeestamme. Tuotantotilan leveys haluttiin maksimoida ja tehdaslaajennus suunniteltiin toteutettavaksi pitkällä jännevälillä logistiikan toimivuuden varmistamiseksi”, Burman kuvailee vaatimuksia rakennustyön suunnittelulle.

 

Rakentaminen alkoi loppuvuodesta 2016 ja valmiiden tilojen luovutus Meltexille tapahtui syyskuun 2017 lopussa. Laajennusosan myötä Jyväskylän Palokassa sijaitsevan toimipisteen neliömäärä kaksinkertaistui.

Valmistuttuaan kiinteistö kattaa noin 3 000 uutta neliötä tuotanto- ja toimistotilaa. Meltex Oy:n Palokan toimitiloissa työskentelee noin 60 henkeä.

Tuotannon laajennusosa toteutettiin yhtenäisenä, jänneväliltään 35 metrin levyisenä tilana.

”Vaikka laajennusosa oli pitkän jännevälinsä takia vaativa kohde, Seiska hanskasi homman täydellisesti. Pääsemme työskentelemään tiloihin, jotka on suunniteltu ja toteutettu täydellisesti yrityksemme tarpeisiin sopiviksi”, Burman kiittelee.

 

Ammattitaitoisesti ja laadukkaasti rakennettu

”Parasta Rakennusliike Seiskan palvelussa oli projektinhallinta. Työ oli aikataulutettu hyvin, asiat selvitettiin huolella etukäteen ja meillä oli ajantasainen tieto työn edistymisestä”, Burman kuvailee yhteistyötä Rakennusliike Seiskan kanssa.

”Työnjohto toimi erittäin hyvin ja aikataulut pitivät alusta loppuun. Työmiesten työn jälki on ammattitaitoista ja henkilöstö ystävällistä. Erityisesti voisin antaa kiitosta Rakennusliike Seiskalle luotettavuudesta. Työt on toteutettu juuri niin kuin on sovittu ja lupauksista on pidetty kiinni”, Tony Burman kiittää.

”Aivan varmasti voin suositella Rakennusliike Seiskaa muillekin, jotka tarvitsevat tekijää teollisuusrakentamiseen ja muihin isompiin kohteisiin, kuten myymälärakentamiseen. Yleensä, jos suuret kohteet osataan toteuttaa hyvin, niin taitoa on myös pienten kohteiden rakentamiseen”, arvelee tehtaanjohtaja Tony Burman tyytyväisenä.

ota rohkeasti yhteyttä –

Miten voisimme teitä auttaa?

...tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti: