Kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Matti Ketola, Jamake Oy

Sovitut aikataulut ovat pitäneet.

Jamake Oy:n konsultti Rakennusmestari Matti Ketola on ollut yhteistyössä Rakennusliike Jyväs-Seiskan kanssa vuodesta 2005. Ensimmäinen kohde, jossa Jyväs-Seiska toimi pääurakoitsijana Dividum Oy:n omistamassa kiinteistössä oli keskustahotelli Cumulus Jyväskylässä. Saneeraus oli mittasuhteiltaan laaja, jossa käytiin läpi hotellin 202 huonetta, kylpyhuoneet, LVIS-töineen sekä ravintolan keittiö.

– Toinen laaja peruskorjaus oli Rantasipi-hotelli Laajavuori. Saneerauksessa uudistettiin 196 hotellihuonetta kylpyhuoneineen ja LVIS töineen. Uusien tilojen luovutus tilaajalle tapahtui kesällä 2008. Kiinteistön peruskorjaus tehtiin osissa, jolla pystyttiin takaamaan jatkuva häiriötön toiminta hotellissa. Tässä onnistuttiinkin kohtuullisen hyvin, kertoo Matti Ketola Jamake Oy:stä.

Jyväs-Seiskan kolmas merkittävä kohde Dividum Oy:lle on peruskorjatun Hotelli Rantasipi Laajavuoren yhteyteen rakennettava uudisrakennus; keilahalli (350 m2) ja kylpyläosasto (380 m2). Keilahallin luovutus tapahtuu 2/2009 mennessä ja kylpylän 10/2009. Rakentaja valittiin normaalin urakkatarjouskilpailun mukaisesti, jonka voitti Jyväs-Seiska Oy.

– Yhteistyö Seiskan kanssa on alusta asti toiminut oikein hyvin. Yhteistyökuvioissa ei ole ollut mitään ongelmia. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että sovitut aikataulut ovat pitäneet, kertoo Ketola lopuksi.

Matti Ketola, Jamake Oy

ota rohkeasti yhteyttä –

Miten voisimme teitä auttaa?

...tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti: