Kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Linjasaneeraus eli putkiremontti

Autamme toteuttamaan taloyhtiönne suuret remontit järkevällä ja kustannustehokkaalla tavalla!

Putkiremontti on jokaiselle taloyhtiölle tuttu käsite, yhdellä se on takana, toisella edessä. Jotta asukkaille aiheutuva haitta olisi mahdollisimman pieni, kannattaa toteuttaa samalla kerralla niin putki-, kylpyhuone-, wc- kuin keittiöremonttikin. Yhdistämällä remontit, säästät samalla kustannuksissa.

Minimoimme haitan asukkaille

Minimoimme haitan asukkaille

Pyrimme aina minimoimaan asukkaille aiheutuvan haitan. Linjasaneerauksen alussa pidämme asukkaille yhteisen tiedotustilaisuuden remontin vaiheista. Lisäksi kierrämme erikseen jokaisen huoneiston ja teemme huonekortin tulevista pinnoista ja muista valinnoista. Näin asukkaat tietävät täsmälleen miten ja millaisessa aikataulussa toteutamme työn. Asukkaat voivat seurata työn etenemistä ja tiedotteita omaan taloonsa liittyen Seiskan Asukastiedotteet -portaalin avulla.

Huoneistoremontti samalla kerralla

Toteutamme linjasaneerausten lisäksi myös huoneistokohtaisia remontteja. Tarjoamme mahdollisuutta huoneistoremonttiin taloyhtiön suurempien saneeraus- ja peruskorjaustöiden yhteydessä. Yhdistämällä remontit, asukkaat säästävät kustannuksissa ja saavat useamman remontin kätevästi samalla kerralla.

Pyydä tarjous linjasaneerauksesta >>

Huoneistoremontti samalla kerralla

ota rohkeasti yhteyttä –

Miten voisimme teitä auttaa?

...tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti: